About TOPdesk Branches

TOPdesk branches

TOPdesk is very successful in the Netherlands, but we also like to look beyond Dutch borders. We actively search for new challenges overseas to further our growth and development. As a result, we have become a large international company: we recently opened our tenth branch, and the growth continues. We currently have over 450 employees worldwide and service customers in over 45 countries. Read on to learn more about our branches.

About TOPdesk

TOPdesk UK

TOPdesk UK limited

TOPdesk UK was founded at the end of 2005 in the heart of London, a stone’s throw from the financial district. The branch has a strong focus on Sales and Consultancy, and supports both the local market and the entire Commonwealth, with customers from Kazakhstan to the US.

Departments:
  • Sales,
  • Consultancy

TOPdesk Belgium

Het Belgische kantoor is opgericht in augustus 2007 en gevestigd in Antwerpen. Vandaaruit bedient TOPdesk Belgium met succes zowel de Vlaamse als de Waalse markt en de klantenkring in Frankrijk.

Departments:Sales, Consultancy

TOPdesk Brazil

Sinds februari 2013 is TOPdesk Brazilië een feit. Vanuit São Paulo, het economische hart van Brazilië, is deze vestiging met succes de Braziliaanse markt aan het veroveren. De Sales- en Consultancy-teams focussen zich op de regio São Paulo, maar laten zeker geen kansen onbenut om aan de vraag uit de rest van Brazilië te voldoen.

Departments:Sales, Consultancy

TOPdesk Denmark A/S

TOPdesk Denemarken is in juni 2011 voortgekomen uit een overname van toenmalig partner Aventor, een Deens softwarebedrijf, en is gevestigd in Kopenhagen.

Departments:Sales, Consultancy, Support

TOPdesk Germany GmbH

De vestiging in Kaiserslautern werd in 2004 voor de Duitstalige markt opgericht. Aanvankelijk werkte er slechts een handjevol medewerkers op de afdelingen Verkoop en Consultancy. De afdelingen Support, Ontwikkeling, Customer Solutions en Marketing kwamen er later bij. Ondertussen werken bij de vestiging in Duitsland meer dan zestig collega’s die voor meer dan vijfhonderd klanten verantwoordelijk zijn.

Departments:Development, Sales, Consultancy, Support

TOPdesk Hungary Kft.

Vanuit Duitsland hebben een paar enthousiaste TOPdesk-collega’s de Hongaarse markt verkend en hier vervolgens een vestiging opgezet. TOPdesk Hongarije begon op 1 april 2009 met een Development-afdeling en is inmiddels uitgebreid met een Sales- en Consultancyafdeling. Het kantoor bevindt zich in hartje centrum Boedapest, midden in een levendig uitgaansgebied.

Departments:Development, Sales, Consultancy

TOPdesk Netherlands BV

Sinds de oprichting in 2005 helpt TOPdesk UK klanten hun dienstverlening verbeteren. TOPdesk UK is gevestigd op een centrale locatie in Londen. Daar ondersteunen zij alle Commonwealth-landen, maar zijn in het bijzonder gericht op de UK-markt. TOPdesk UK is verantwoordelijk voor sales, consultancy en support. In navolging van het succes in de regio, blijft dit kantoor continu groeien.

Departments:Development, Communications, Sales, Consultancy, Staff

TOPdesk USA Inc.

In January 2015 TOPdesk took its first steps in the American market. Two of our pioneers founded TOPdesk USA and are working to conquer the market from their office in Orlando, Florida.

Departments:Sales, Conultancy, Support