Solliciteren Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft TOPdesk jou te bieden?

Bij TOPdesk vinden wij het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat vinden we zelfs belangrijker dan winstoptimalisatie. We zijn niet beursgenoteerd. Dankzij onze bedrijfsfilosofie, onze betrokken klantenkring en onze enthousiaste collega’s is TOPdesk succesvol en stabiel: we bestaan meer dan twintig jaar en ieder jaar zijn we verder gegroeid. We vinden het belangrijk dat we onze medewerkers toekomstperspectief kunnen bieden en we richten ons op een duurzame samenwerking.

Solliciteren

 Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Salaris en beloning

TOPdesk heeft een transparant salarissysteem zodat je, naast een helder beeld van jouw carrière, ook inzicht hebt in je salarisontwikkeling. Je startsalaris is gebaseerd op je hoogst afgeronde opleiding en eventuele werkervaring. In het jaarlijkse beoordelingsgesprek staat o.a. salarisverhoging op de agenda.

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

We stimuleren onze medewerkers actief om zich verder te ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld een intern cursusaanbod voor trainingen of boeken. Daarnaast zijn er regelmatig interne vacatures en kun je solliciteren voor tijdelijke projecten.

Een werkweek die bij jou past

Een goede balans tussen werk en privé is prettig en dat ondersteunen we met een goede dosis flexibiliteit. Denk hierbij aan flexibele werktijden, het kopen van extra vrije dagen en de mogelijkheid om te variëren in het aantal uur per week dat je werkt. Bij TOPdesk kennen we geen overwerkcultuur, we werken 38 uur per week, dat is de basis van je contract.

Delen in de winst

Als TOPdesk het goed doet, profiteren we daar aan het einde van het jaar allemaal van in de vorm van een winstuitkering. Voor collega’s die werkzaam zijn op de afdeling Sales is er een aparte bonusregeling.

Wettelijk bepaald

TOPdesk valt onder Paritair comité 200 waarin een aantal zaken wettelijk vastgelegd zijn die we graag aan je toelichten. Je hebt recht op 20 vrije dagen. In juni wordt vakantiegeld uitgekeerd dat neerkomt op 92% van je bruto maandsalaris, in december wordt de 13e maand uitgekeerd. In juni ontvang je ecocheques.

Extra-legale voordelen

TOPdesk biedt verschillende extra-legale voordelen die je werkervaring nóg aangenamer maken. Het aantal wettelijke vakantiedagen is vastgelegd op 20, bij TOPdesk vinden we dat je meer ontspanning verdient en krijg je 6 extra betaalde vrije dagen cadeau. Per gewerkte dag heb je recht op een maaltijdcheque van € 7,45. De regelingen omtrent groepsverzekering en reiskosten lichten we apart toe.

Groepsverzekering en reiskosten

Er zijn verschillende regelingen om je tegemoet te komen in reiskosten. Kosten voor openbaar vervoer worden 100% vergoed en medewerkers in een buitendienstfunctie komen in aanmerking voor een leasewagen. TOPdesk heeft een collectieve groepsverzekering voor alle medewerkers vanaf 25 jaar. We betalen twee derde van de premies, jij een derde. De premies worden gestort in jouw pensioenspaarpot en je bent ook verzekerd in geval van arbeidsongeschiktheid.

Inspanning en ontspanning

Tussen het werk door is het goed om af en toe iets totaal anders te doen. Daarom bieden wij ontspanning binnen en buiten werktijd: dagelijks strijden collega’s rondom het dartbord of de Wii en je kan je inschrijven voor de gezamenlijke lunch. Daarnaast worden er teamuitjes en game-avonden georganiseerd. Bovendien sluiten we de week geregeld af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.