Jouw ideale functie gevonden?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Hieronder leggen we uit hoe onze sollicitatieprocedure verloopt.

1

Solliciteren!

Stuur je cv en motivatie naar jobs@topdesk.be. Heb je nog tips nodig voor je sollicitatiebrief? Die kun je op ons blog vinden. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk bericht. Ben jij een interessante kandidaat? Dan nodigt een van onze HR-medewerkers je uit voor een eerste gesprek. Deze procedure duurt vaak niet langer dan drie weken.

2

Wederzijdse kennismaking

Tijdens je eerste sollicitatiegesprek zullen wij TOPdesk verder introduceren, kun jij meer over jezelf vertellen en ga je aan de slag met een case.

3

Tweede gesprek

Als uit het eerste gesprek blijkt dat er een wederzijdse ‘klik’ is, volgt een tweede gesprek. Dan staat de kennismaking met de teamleider centraal en wordt veel aandacht besteed aan de inhoud van de functie en de benodigde competenties.

4

Contract doorspreken

We evalueren de sollicitaties en als jij voor ons de perfecte kandidaat bent, volgt een gesprek waarin we jouw contract doorspreken.

5

Welkom bij TOPdesk!

Als jij het contract ondertekent, bespreken we wanneer jouw eerste werkdag zal zijn. Jouw carrière bij TOPdesk kan beginnen!

Solliciteren