Over TOPdesk Vestigingen

TOPdesk-vestigingen

TOPdesk is een succesvol, groeiend bedrijf. Om door te groeien en ons verder te ontwikkelen, zoeken we naar nieuwe uitdagingen in het buitenland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf; onlangs hebben we onze zevende vestiging geopend. En we blijven doorgroeien: met meer dan 450 medewerkers wereldwijd bedienen we klanten in ruim 45 landen. Wij stellen onze vestigingen hieronder graag aan je voor.

TOPdesk Belgium

TOPdesk Belgium

Het Belgische kantoor is opgericht in augustus 2007 en gevestigd in Antwerpen. Vandaaruit bedient TOPdesk Belgium met succes zowel de Vlaamse als de Waalse markt en de klantenkring in Frankrijk.

Afdelingen:

TOPdesk Brazilië

Sinds februari 2013 is TOPdesk Brazilië een feit. Vanuit São Paulo, het economische hart van Brazilië, is deze vestiging met succes de Braziliaanse markt aan het veroveren. De Sales- en Consultancy-teams focussen zich op de regio São Paulo, maar laten zeker geen kansen onbenut om aan de vraag uit de rest van Brazilië te voldoen.

Afdelingen: Sales, Consultancy

TOPdesk Denemarken A/S

TOPdesk Denemarken is in juni 2011 voortgekomen uit een overname van toenmalig partner Aventor, een Deens softwarebedrijf, en is gevestigd in Kopenhagen.

Afdelingen: Sales, Consultancy en Support

TOPdesk Duitsland GmbH

De vestiging in Kaiserslautern werd in 2004 voor de Duitstalige markt opgericht. Aanvankelijk werkte er slechts een handjevol medewerkers op de afdelingen Verkoop en Consultancy. De afdelingen Support, Ontwikkeling, Customer Solutions en Marketing kwamen er later bij. Ondertussen werken bij de vestiging in Duitsland meer dan zestig collega’s die voor meer dan vijfhonderd klanten verantwoordelijk zijn.

Afdelingen: Ontwikkeling, Sales, Support, Consultancy

TOPdesk Hongarije Kft.

Vanuit Duitsland hebben een paar enthousiaste TOPdesk-collega’s de Hongaarse markt verkend en hier vervolgens een vestiging opgezet. TOPdesk Hongarije begon op 1 april 2009 met een Development-afdeling en is inmiddels uitgebreid met een Sales- en Consultancyafdeling. Het kantoor bevindt zich in hartje centrum Boedapest, midden in een levendig uitgaansgebied.

Afdelingen: Ontwikkeling, Sales, Consultancy

TOPdesk Nederland BV

In 1993 begonnen Frank Droogsma en Wolter Smit met het schrijven, verkopen en implementeren van de software die TOPdesk zou gaan heten. In korte tijd is TOPdesk als bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de Nederlandse servicemanagement-branche. Door het succes in Nederland is TOPdesk ook naar het buitenland uitgeweken om nieuwe markten aan te kunnen boren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Delft.

Afdelingen: Sales, Communications, Development, Consultancy, Staf, Support

TOPdesk UK limited

Sinds de oprichting in 2005 helpt TOPdesk UK klanten hun dienstverlening verbeteren. TOPdesk UK is gevestigd op een centrale locatie in Londen. Daar ondersteunen zij alle Commonwealth-landen, maar zijn in het bijzonder gericht op de UK-markt. TOPdesk UK is verantwoordelijk voor sales, consultancy en support. In navolging van het succes in de regio, blijft dit kantoor continu groeien.

Afdelingen: Sales, Consultancy

TOPdesk USA Inc.

In januari 2015 heeft TOPdesk de stap gezet naar de Amerikaanse markt. Twee TOPdesk-pioniers hebben TOPdesk USA opgericht en vanuit de vestiging in Orlando (Florida) veroveren zij de Verenigde Staten!

Afdelingen: Sales